1
  • BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • Antalya 19 °C

HAPPY BİRTHDAY TO YOU

Teslime Tosun

 

Memleketimin güzel insanlarına merhaba diyerek başlayalım yazımıza.

 

 

Dün şöyle bir sosyal medyaya baktım. Antalya cenahlarında piyasada kim varsa AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin doğum gününü kutlama yarışına girmişler.

 

Allahım! Yayınlanan fotoğraflara bir bakın isterseniz. Dün herhalde AESOB Binasında 30 civarında doğum günü pastasındaki mumlara üflendi.

 

Bu arada benim kadim kankam Kahveciler Odası Başkanı Murat Ağaoğlu, seçimlerde kendisine tam destek veren Lokantacılar Odası Başkanı Yasin Tekdemir’in elinden tutmuş, doğum günü kutlaması bahanesiyle Adlıhan Dere’nin yanına götürmüş.

 

Fotoğraf çektirmişler, askerlik arkadaşı gibi yan yana durup fotoğraf çektirmişler. Yüzlerinde ne bir coşku, ne bir sevinç var. Sanki talimat verilmiş bir vazifeyi yerine getiriyorlarmış gibi çıkmışlar.

 

Baktım ellerinde bir şey yok! Her ikisini de ayıpladım.

 

Benim hafıza sorunum vardır ama haber konusunda hafızam iyidir.

Sayın Adlıhan Dere Başkanımız, bundan birkaç yıl önce hani sizin meşhur adı “İstişare toplantısı” olan termal otelde keyif geziniz tam da Murat Ağaoğlu’nun doğum gününe denk gelmişti. Sayın Dere, önceden haberi olmadığı için hazırlıksız olduğundan Murat Ağaoğlu’na otelde bir şey bulamayınca saksı çiçeği hediye etmişti.

 

Saksıyla birlikte poz verip, sosyal medyada yayınlamıştı.

 

Peki siz ne yaptığınız sayın Ağaoğlu? Sallana, sallana eli boş olarak gitmişsiniz Sayın Dere’nin yanına.

 

Tamam belki iki seçim geçirdiniz sıkışık durumdasınızdır. Kolay değil her ay bankaya başkasının üzerinde olan annenizin ve kendi oturduğunuz evlerin kredilerini ödemek. Gerçi 5-6 yerden maaş alıyorsunuz ama olsun insanlık hali bu. Olabilir.

 

Ama ya elinden tutup götürdüğünüz Yasin Tekdemir’in neden eli boştu?

 

Benzin istasyonları, inşaat şirketleri, fabrikaları var duyduğum kadarıyla. Yasin başkan neden eli boş gidiyor Sayın Adlıhan Dere başkanımızın yanına. Hem çembere gireceksin, hem eli boş gideceksin!

 

Adettendir kardeşim, seyyar satıcıdan bile olsa bir tesbih bari alsaydınız. Bırak onu, senin benzin istasyonlarında satılan bir sürü hediyelik eşyalar da var. Paketletseydin bir tanesini.

 

Çok ayıpladım sizi, çoook.

 

 

NOT: Sayın Adlıhan Dere Başkanım, herkes sizin doğum gününüzü kutlama sırasına girmiş, ben kutlamaz isem başım kel kalırdı.

 

Antalya başta olmak üzere, başkent Ankara, ve yavru vatan Kıbrıs’ta doğum gününüz için kutlamalar yapılmıştır muhakkak. Ama uzaklarda olduğum için katılamadığım doğum gününüzü ben de buradan kutlamak istedim.

 

Bakınız başkalarına laf söylerken size kendim hediye almaz isem olmazdı. Bu nedenle sürpriz hediyemi gelirken getireceğim ve size takdim edeceğim. Bu vesile ile doğum gününüzü kutlar, ailenizle mutlu yıllarınız olsun dilerim. Happy birthday to you

 

 

Bu yazı toplam 2112 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.