1
  • BIST 10992.63
  • Altın 5769.449
  • Dolar 42.5207
  • Euro 49.5953
  • Antalya 10 °C

Adana’da yol yapım mücadelesi, patlama anı film sahnesini aratmadı

Adana’da yol yapım mücadelesi, patlama anı film sahnesini aratmadı
Adana'nın 17 bin nüfuslu Feke ilçesinde keskin virajların ortadan kaldırılması ve yeni yolların dinamit patlatılarak açılması film sahnelerini aratmadı.

Adana'nın 17 bin nüfuslu Feke ilçesinde keskin virajların ortadan kaldırılması ve yeni yolların dinamit patlatılarak açılması film sahnelerini aratmadı.

Feke ilçesinde kazalara neden olan keskin virajlar ve daha önce yolu bulunmayan bölgelerde yürütülen yol yapım çalışmaları, film sahnelerini aratmayan görüntülere sahne oldu. Dinamit kullanılarak patlatılan kayalık virajın o anları saniye saniye kameralara yansıdı. Bölgedeki virajın patlatma anı, çekilen görüntülerle sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İlçe Belediye Başkanı Cömert Özen'in o sıradaki tepkisi sosyal medyada Kemal Sunal repliğiyle paylaşılarak dikkat çekti. Patlama anının savaş sahnesini aratmayan görüntüleri kısa sürede gündem olurken, dere yataklarında selin önlenmesi için alınan tedbirler ve yıllardır yol sorunu yaşayan vatandaşların çalışmalara destek verdiklerini ifade etti.

"Elemendere'yi patlatma yöntemiyle yok ederek yolu genişlettik"

Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, ilçenin dağlık yapısı nedeniyle yıllardır sorun yaşanan yolların güvenli ve konforlu hale getirilmesi için yoğun bir mücadele yürüttüklerini söyledi. Özen, "Elemenderesi'ni patlatma yöntemiyle ortadan kaldırıp yolu genişlettik. 9 mahallede alt zemin çalışması yapılıyor. Toplam 60 bin ton alt zemin malzemesi ürettik. Böylece asfalt alt yapı sorunu büyük ölçüde çözülmüş olacak" dedi.

Paşalı Mahalle Muhtarı Mustafa Işık ise "9 mahallemizin bulunduğu Tapan bölgesinde dere yataklarına menfezler yerleştirilecek. Gelecek yıl asfaltlama yapılacak. Tüm ekibe teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 36 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.