1
  • BIST 8654.39
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • Antalya 18 °C

Akşener’e karşılama taktiği

Akşener’e karşılama taktiği
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uzun bir aradan sonra Antalya'nın Elmalı İlçesinde bu yıl 667.si düzenlenen yağlı güreşlere katılmak üzere kente geliyor.

Elmalı Belediye Başkanı İYİ Partili Halil Öztürk'ün daveti üzerine yarın Antalya'da olacak olan Meral Akşener için İyi Parti Antalya il teşkilatı karşılama ve ağırlama için tayakkuz haline geçti. Ancak karşılama çalışmaları sırasında öncelikle İl başkanı Ahmet Aydın'ın kendisini şikayet edebilecek kişilerin Akşener'in yanına yaklaştırılmaması için özel bir çalışma yaptığı iddia edildi.

 

 

İddiaya göre Meral Akşener'le konuşmak, dosya vermek isteyen parti içinde kendilerine muhalif gördükleri kişileri yaklaştırmamak için kendisine yakın bazı partililerden özel ekip kurduğu ve bu ekibin görevinin ise muhalifleri Akşener'in yanına yaklaştırmamak için özen gösterecekleri olarak belirtildi.

 

İl Başkanı Ahmet Aydın'a yakın isimler ise "Böyle bir şey yok. Hiç böyle bir çalışma içinde değiliz. Kim böyle bir şey söylüyorsa, kendi hayali kurgularını size yansıtmışlardır. Bizim amacımız genel başkanımızı gerektiği gibi ağırlamaktır. Tüm partililerimiz o gün Elmalı'da genel başkanımızı karşılamak için orada olacaktır" dediler.

 

Akşener, Pazar günü saat 14.00'da Antalya İl Başkanlığını ziyaret edeceği, ardından Elmalı Belediyesini ziyaret ve güreşlere katılacak. Akşener burada yenilecek yemeğin ardından Antalya'ya geri dönecek.

 

 

Meral Akşener akşam saatlerinde ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret edeceği belirtildi. Akşener'in aynı gün akşamda tarifeli uçakla Ankara'ya geri döneceği öğrenildi. Haber Merkezi

 

Bu haber toplam 1853 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.