1
  • BIST 10979.25
  • Altın 5775.012
  • Dolar 42.5192
  • Euro 49.5885
  • Antalya 14 °C

Alt geçit bitmeyince "bitme" noktasına gelen esnaf isyan etti

Alt geçit bitmeyince "bitme" noktasına gelen esnaf isyan etti
Adana'da yaklaşık bir yıl önce başlatılan Küçükdikili Alt Geçit çalışması bir türlü bitmeyince esnaf isyan etti.

Adana'da yaklaşık bir yıl önce başlatılan Küçükdikili Alt Geçit çalışması bir türlü bitmeyince esnaf isyan etti.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili Mahallesi'nde alt geçit çalışması başlatıldı. Küçükdikili Mahallesi ve D-400 kara yolu bağlantısını kuracak olan alt geçit çalışması bir türlü bitirilemedi. Bu nedenle esnaf alt geçit yanında toplandı.

Esnaf adına açıklama yapan Muhtar Ercan Gezer, "Yaklaşık 1 yıl oldu alt geçit çalışmasında bir ilerleme yok. Küçükdikili esnafı çok mağdur. Kesinlikle sorun çözülmedi. Yetkililere birçok kez sorun anlatıldı. Küçükdikili halkı görünmezden geliniyor. "Tamam bir ay sonra açılacak" diyorlar ancak herhangi bir çalışma olmuyor. Halk çok mağdur. Esnaf perişan durumda" dedi.

Firma yetkilileriyle dün tekrar görüştüklerini anlatan Gezer "31 Ocak 2026 dediler. İnşallah o tarihte açılır. Millet perişan halde. Vatandaş çok mağdur. Hastaneye gitme yolumuz bile çok uzadı" diye konuştu.

Esnaf Sevim Karaoğlan ise "Ne gelen var ne giden var, İşimiz olmuyor. Bu durumdan çok etkilendik. Çoğu dükkanını kapattı. Biz de kapatma noktasına geldik çok zorlanıyoruz" diye konuştu.

Bu haber toplam 212 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.