1
  • BIST 13179.53
  • Altın 6722.63
  • Dolar 48.8491
  • Euro 55.7666
  • Antalya 23 °C

Antakya İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası tamamlandı

Antakya İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası tamamlandı
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, yapımı tamamlanan Antakya İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nda incelemelerde bulundu.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, yapımı tamamlanan Antakya İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nda incelemelerde bulundu.

Vatandaşlara daha modern, hızlı ve etkin emniyet hizmeti sunulması amacıyla tamamlanan yeni hizmet binasını gezen Vali Masatlı, binada bulunan hizmet birimleri ve mevcut çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Modern donanımı ve hizmet birimleriyle Antakya ilçesindeki emniyet hizmetlerinin daha etkin şekilde yürütülmesine katkı sağlaması hedeflenen binada incelemelerde bulunan Masatlı, kamu hizmetlerinin vatandaşların ihtiyaçlarına uygun ve etkin şekilde sunulmasının önemine dikkat çekti.

Yeni hizmet binasının Antakya ve Hatay'a hizmet verecek şekilde faaliyet göstermesiyle birlikte ilçedeki emniyet hizmetlerinin daha modern bir ortamda yürütülmesi amaçlanıyor.

Bu haber toplam 33 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.