1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 28 °C

Antalya Rotaract Kulübünden Devir Teslim

Antalya Rotaract Kulübünden Devir Teslim
Antalya Rotaract Kulübü üyeleri yeni dönem başkanlık devir teslimi için 27.06.2019 tarihinde Akra Hotel’ de Antalya Rotary Kulübü ve diğer Rotaract kulüp başkanları ile bir araya geldi.

2018-2019 dönem başkanı Baha Gürbüz ÖNLER’ in görevini, 2019-2020 dönem başkanı Manolya Cansu BALAMUT’ a devrettiği törene bir çok Rotary ve Rotaract üyesi katıldı.

 

B. Gürbüz Önler açılış konuşmasında geçtiğimiz dönem boyunca gerçekleştirilen projeleri anlatırken dönem boyunca destek veren üyelerine, yönetim kuruluna ve diğer kulüp başkanlarına teşekkür etti.

Başkanlığı devralan Manolya Cansu BALAMUT geçmiş dönem başkan ve yönetim kuruluna emeklerinden ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasını Rotaract’ ın rotaractörler için ne ifade ettiğini anlatarak sürdürdü.
 

‘İhtiyacı olan herkese el uzatabilmek, yalnız hisseden bir çocuğun cilt cilt kitabı , Yalnız hisseden bir yaşlının arkadaşı olabilmektir Rotaract, Sorunları görmezden gelip çözümlere tutunmaktır.
Tüm bunları maddi olanaklar olmaksızın destek bularak destek alarak destek olarak sağlayabilmektir.

Bambaşka renklere sahipken aynı hedeflere koşabilmek, aynı hedeflere koşarken bambaşka pencerelerden bakabilmektir. 
Aynı amaç altında birleşebilmek, aynı amaç uğruna bağlanabilmektir. ‘ sözlerini dile getirdiği konuşmasına gelecek dönem yönetim kurulu ve tüm üyeler dünyayı birleştirecekleri bu dönemi olabildiğince faydalı birlik ve beraberlik içerisinde sürdüreceklerini belirttiler.

Aynı zamanda geçmiş dönem yorgunluklarını tüm davetliler eğlenceli müzik ve tematik fotoğraf çekimi ile attılar. Haber Merkezi

Bu haber toplam 3348 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.