1
  • BIST 11335.05
  • Altın 5942.411
  • Dolar 42.7967
  • Euro 50.1766
  • Antalya 4 °C

Antalya’da helikopterli trafik denetiminde ceza yağdı

Antalya’da helikopterli trafik denetiminde ceza yağdı
Antalya merkez ve ilçelerinde helikopter ile yapılan trafik denetiminde 41 sürücüye 38 bin 500 TL idari para cezası uygulandı.

Antalya merkez ve ilçelerinde helikopter ile yapılan trafik denetiminde 41 sürücüye 38 bin 500 TL idari para cezası uygulandı.

Antalya merkez ve ilçelerinde Cumhurbaşkanlığı Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce Aydın Filosu'ndan gelen özel maksatlı helikopter ile trafik denetimi yapıldı. Havadan yapılan denetimlerde emniyet kemeri, cep telefonu, şerit ihlali, kask ve agresif sürücü davranışları denetlendi. Sürücülerde algılanan yakalama riskini en üst seviyede tutmak için havadan özel kameralarla yapılan tespitler sonucu kural ihlali yapan 41 sürücüye yerde bulunan jandarma trafik ekiplerince toplam 38 bin 500 TL trafik idari para cezası uygulandı. Denetimlerde hakkında yakalama şerhi bulunan 2 araç ve 3 şahıs yakalanarak idari ve adli işlem yapıldı.

Bu haber toplam 473 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.