1
  • BIST 11286.81
  • Altın 5943.759
  • Dolar 42.7112
  • Euro 50.2408
  • Antalya 5 °C

Antalya’da kıskançlık krizinde kan aktı, genç kadın gözyaşlarına boğuldu

Antalya’da kıskançlık krizinde kan aktı, genç kadın gözyaşlarına boğuldu
Antalya'da genç kadının evine gelen eski erkek arkadaşı, o sırada evde bulunan ve çamaşır makinesi tamircisi olarak belirtilen kişi ile kavga etti.

Antalya'da genç kadının evine gelen eski erkek arkadaşı, o sırada evde bulunan ve çamaşır makinesi tamircisi olarak belirtilen kişi ile kavga etti. Bıçakların konuştuğu kavgada iki erkek yaralandı. Gözyaşlarına boğulan genç kadın eski erkek arkadaşından şikayetçi oldu.

Olay, 14.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Üçgen Mahallesi Şarampol Caddesi üzerinde yer alan bir apartmandaki dairede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, N. B.'nin (32) evinde 2 erkek şahsın bıçakla yaralandığı ihbarını alan polis ekipleri belirtilen adrese geldi. D. A.'yı (30) kanlar içinde gören ekipler, sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Çamaşır makine tamircisi olduğu iddia edilen S.M. kavga sonrası olay yerinden ayrıldı. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri D.A.'yı tedavi için hastaneye götürdü. Üzerinde kan lekeleri bulunan N.B. isimli kadın ise polis ekiplerine eski erkek arkadaşının eve geldiğini ve çamaşır makinesi tamircisini kıskandığını ileri sürerek aralarında kavga çıktığını söylediği öğrenildi.

N.B. eski erkek arkadaşından şikayetçi olurken, polis S. M.'yi arama çalışması başlattı.

Bu haber toplam 416 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.