1
  • BIST 11335.05
  • Altın 5970.005
  • Dolar 42.7234
  • Euro 50.1795
  • Antalya 11 °C

Hatay’da 75 kaçak telefon ele geçirildi

Hatay’da 75 kaçak telefon ele geçirildi
Hatay'ın Dörtyol, İskenderun ve Samandağ ilçelerinde polis yaptığı operasyonlarda 75 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi.

Hatay'ın Dörtyol, İskenderun ve Samandağ ilçelerinde polis yaptığı operasyonlarda 75 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü kaçakçılığın önüne geçmek için çalışma başlattı. Polis yaptığı bu çalışma sonucunda, Dörtyol Sanayi Mahallesi Çaylı Caddesinde durdurulan dolmuşta yolcu olarak bulunan A.D.'nin elindeki poşet içerisinde 4, H.İ.O.'nun İskenderun Modernevler Mahallesindeki işyerinde yapılan aramada 7, K.K.'nın Samandağ Atatürk Mahallesi'ndeki işyerinde yapılan aramada 64 olmak üzere 75 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi.

3 şahıs gözaltına alındı.

Bu haber toplam 439 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.