1
  • BIST 11262.55
  • Altın 5931.24
  • Dolar 42.7154
  • Euro 50.0945
  • Antalya 17 °C

Hatay’da minik Eymen’in annesi de enkazdan sağ olarak çıkartıldı

Hatay’da minik Eymen’in annesi de enkazdan sağ olarak çıkartıldı
Hatay'da 6 yaşındaki Eymen'i enkazdan çıkartan Bahçelievler Belediyesi Arama Kurtarma Birliği, dün akşam saatlerinde de annesi Fethiye Ekizoğlu'nu kurtardı.

Hatay'da 6 yaşındaki Eymen'i enkazdan çıkartan Bahçelievler Belediyesi Arama Kurtarma Birliği, dün akşam saatlerinde de annesi Fethiye Ekizoğlu'nu kurtardı. Depremden 43 saat sonra sağ olarak kurtarılan anne Fethiye Ekizoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Dün akşam saatlerinde Hatay Antakya Odabaşı Mahallesi'ndeki 7 katlı binanın enkazından 6 yaşındaki Eymen'i sağ olarak çıkaran Bahçelievler Belediyesi Arama Kurtarma Birliği saat 23.20 sıralarında, bu kez de Eymen'in annesi Fethiye Ekizoğlu'nu kurtarmayı başardı.

Enkaz altından depremden 43 saat sonra çıkarılan Fethiye Ekizoğlu'nun genel sağlık durumunun iyi olduğu, sadece uzun süre hareketsiz kalmaktan dolayı vücudunda yumuşak doku zedelenmesi olduğu belirlendi. Ekizoğlu hastanede tedavi altına alınırken, enkaz altında kalan 6 aylık bebeğinden henüz haber alınamadı.

Bu haber toplam 454 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.