1
  • BIST 11007.37
  • Altın 5743.85
  • Dolar 42.5228
  • Euro 49.5529
  • Antalya 10 °C

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu’nda yolları yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu’nda yolları yeniliyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Türkoğlu ilçe merkezinin yoğun kullanılan arterlerinden Orçan Caddesi'nde asfalt serimine başladığı belirtildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Türkoğlu ilçe merkezinin yoğun kullanılan arterlerinden Orçan Caddesi'nde asfalt serimine başladığı belirtildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Vatandaşlara daha konforlu ve güvenli bir seyahat imkânı sunmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, Türkoğlu'nda da önemli bir yol düzenleme çalışması başlatıldı. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, ilçenin en önemli arterlerinden biri olan Orçan Caddesi'nde asfalt serim işlemlerine başladı. İlçe merkezindeki yerleşim yerlerine, mezarlığa, ticaret alanlarına, mesire alanına ve yeni TOKİ Konutları'na ulaşımı sağlayan güzergâhın, modern ve konforlu bir hale getirileceği kaydedildi.

Orçan Caddesi'ndeki asfalt serim işleminin tamamlanmasının ardından yine Türkoğlu'nun önemli arterlerinden Bağlar ve Atatürk caddelerinde yol yapım ve yenileme çalışmalarına başlanacağı da aktarıldı. Büyükşehir Belediyesinin ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik sürdürdüğü bu yatırımlarla, Türkoğlu'nda yol kalitesinin artırılması ve vatandaşların daha güvenli bir ulaşım hizmeti alması hedeflendiği ifade edildi.

Bu haber toplam 184 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.