1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 28 °C

Kaymakam Ergün’den öğretmenlere destek

Kaymakam Ergün’den öğretmenlere destek
Bu yıl ilk kez düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası’na katılan Aksu Öğretmenler Bayan Voleybol Takımı önce il birincisi oldu, ardından bölge şampiyonu olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Aksu’yu temsil eden öğretmenler Türkiye Şampiyonası’nda elenseler de ilk yılda elde ettikleri bu önemli başarı ile Aksu’nun gururu oldular. Öğretmenleri ağırlayan Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, emeklerinden dolayı voleybol takımını kutladı.

 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile spor federasyonlarının iş birliğinde bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Türkiye Öğretmenler Kupası etkinliklerine katılan Aksu Öğretmenler Bayan Voleybol Takımı ilk yıllarında Türkiye finaline kadar yükselme başarısı elde etti. İl birincisi, ardından bölge şampiyonu olan Aksu temsilcisi öğretmenler Türkiye Şampiyonasında elenseler de ilk kez katıldıkları turnuvada bu kadar başarılı olmalarıyla göz doldurdu. Türkiye Şampiyonası sonrası voleybol takımını konuk eden Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, öğretmenlere çiçeklerle teşekkür ederken, “Sizler elde ettiğiniz başarılı sonuçlarla ilçemizin adını duyurdunuz. İlçemiz adına sizlere çok teşekkür ediyoruz. Önemli olan illaki şampiyon olmak değil. Bu turnuvaya katılmanız, emek harcamanız da önemliydi. Bizler her zaman elimizden gelen desteği sizlere vermeye hazırız, bizim yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman sizlerin yanınızdayız.” dedi.

Bu haber toplam 1284 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.