1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Antalya 27 °C

Kıraç Cumhuriyetin 100. yıl marşını ilk kez Kozan’da hayranlarına dinletti

Kıraç Cumhuriyetin 100. yıl marşını ilk kez Kozan’da hayranlarına dinletti
Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları çerçevesinde sanatçı Kıraç, Adana Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Kozan'da konser verdi.

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları çerçevesinde sanatçı Kıraç, Adana Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Kozan'da konser verdi. Kıraç, Cumhuriyetin 100. yılına özel yazdığı marşı ilk kez Kozan'da seslendirerek Kozanlılarla birlikte sahnede klip çekimini gerçekleştirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında Kozan'da bayrak yürüyüşü ve Kıraç konseri düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı Konser şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Konser öncesi vatandaşlara seslenen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan'ın ve Kozanlıların Milli Mücadele yıllarında verdiği kurtuluş mücadelesini anlatarak Ermeni Fransızlar tarafından bölgede yaşanan mezalimlere değindi. Cumhuriyetin 100. yaşının coşku içinde kutladıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından sevenleri ile buluşan sanatçı Kıraç sevilen şarkılarını seslendirirken Kozan'da Cumhuriyetin 100. yılı anısına bestelediği marşı Kozanlılarla birlikte ilk kez okudu. Cumhuriyetin 100. yılına özel ay yıldızlı kostümü ile sahne alan Kıraç cumhuriyetin 100. yılı için bestelediği marşın klip çekimini de sahnede hayranlarının katılımı ile gerçekleştirdi.

Kıraç hayranları sanatçının şarkılarına konser boyunca eşlik ederken konser sonunda Kıraç sahnede minik hayranı Aytuğ Çınar ile birlikte ay yıldızlı kostümleriyle sevilen şarkılarını seslendirdi. İkili büyük alkış aldı.

Konser Türk bayrakları ile binlerce kişinin söylediği şarkılarla son buldu.

Bu haber toplam 319 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.