1
  • BIST 12433.5
  • Altın 6983.98
  • Dolar 43.5054
  • Euro 51.4082
  • Antalya 8 °C

Nisan ayında yağan kar Isparta’nın Yalvaç ilçesini beyaza bürüdü

Nisan ayında yağan kar Isparta’nın Yalvaç ilçesini beyaza bürüdü
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Nisan ayında etkili olan kar yağışı, ilçeyi adeta beyaz bir örtüyle kapladı.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Nisan ayında etkili olan kar yağışı, ilçeyi adeta beyaz bir örtüyle kapladı. Beklenmedik kar yağışı, kartpostallık görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde etkili olurken, ilçe merkezinde de zeminin tamamen beyaza büründüğü görüldü. Vatandaşlar, Nisan ayında yağan kar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, bazıları bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.

Kar yağışıyla birlikte ortaya çıkan manzara ise adeta görsel şölen sundu. İlçede kar altında kalan ağaçlar ve sokaklar, kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Bu haber toplam 271 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.