1
  • BIST 11311.31
  • Altın 5897.703
  • Dolar 42.6861
  • Euro 50.1507
  • Antalya 11 °C

Oğlu öldürmüştü, annenin cenazesi defnedilmek üzere morgdan alındı

Oğlu öldürmüştü, annenin cenazesi defnedilmek üzere morgdan alındı
Adana'da oğlu tarafından öldürülen Mine Akgül'ün cenazesi adli tıp kurumundan ailesi tarafından defnedilmek üzere teslim alındı.

Adana'da oğlu tarafından öldürülen Mine Akgül'ün cenazesi adli tıp kurumundan ailesi tarafından defnedilmek üzere teslim alındı.

Olay, dün akşam sırlarında merkez Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki B.A. akşam eve alkollü geldi. Bu nedenle annesi 41 yaşındaki Mine Akgül ile tartıştı. Tartışmaya dayısı da karışınca kavga çıktı. Bunun üzerine B.A. silahla ateş edip annesini kafasından vurup kaçtı. Anne ağır yaralı olarak Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Şüpheli ise polis tarafından olaydan iki saat sonra yakalandı. Annenin cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Annenin cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndan ailesi tarafından teslim alınarak defnedilmek üzere Buruk mezarlığına götürüldü.

Öteyandan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Bu haber toplam 413 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.