1
  • BIST 10358.46
  • Altın 4336.357
  • Dolar 40.1508
  • Euro 47.0268
  • Antalya 25 °C

Özbekistan’dan Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk direkt uçuş gerçekleşti

Özbekistan’dan Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk direkt uçuş gerçekleşti
Özbekistan'ın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Özbekistan Havayolları, Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na ilk kez direkt sefer düzenledi.

Özbekistan'ın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Özbekistan Havayolları, Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na ilk kez direkt sefer düzenledi. 160 yolcusu bulunan uçak, bugün Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na iniş yaparak tarihi bir ana tanıklık etti.

İlk uçuş kapsamında gelen yolcular, Gazipaşa Kaymakamı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Selami Korkutata, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcıları Adem Kaya ve Selçuk Özdemir, yerel yöneticiler ve turizm sektörü temsilcileri tarafından çiçek, karanfil ve su takı töreniyle karşılandı.

"Gazipaşa-Alanya Havalimanı gün geçtikçe büyüyor"

Karşılama töreninde konuşan Gazipaşa Kaymakamı Selami Korkutata, havalimanının her geçen gün büyümeye devam ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz hafta Kazakistan'dan ilk uçuş gerçekleşmişti, bugün de Özbekistan'dan ilk uçuşu karşıladık. İnşallah ileride yapılacak yatırımlarla birlikte havalimanımızı daha da büyütüp, Gazipaşa ve Antalya'mıza daha güzel hizmetler sunacağız."

Haftada 1 gün, toplam 13 sefer planlandı

Yaz sezonu boyunca haftada bir gün yapılacak seferlerle Özbekistan ile Alanya arasında doğrudan ulaşım sağlanacak. Planlamaya göre toplamda 13 uçuş gerçekleştirilecek.

Bu haber toplam 184 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.