1
  • BIST 11341.9
  • Altın 5972.467
  • Dolar 42.7981
  • Euro 50.141
  • Antalya 12 °C

Yanan evinin son halini görünce fenalık geçirdi

Yanan evinin son halini görünce fenalık geçirdi
Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir apartmanın 3. katında çıkan yangında daire hasar gördü.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir apartmanın 3. katında çıkan yangında daire hasar gördü. Evinin yandığını öğrenerek olay yerine gelen ev sahibi fenalık geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle Narenciye Sokak'ta Yavuz Uysal'a ait evin yatak odasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yoğun duman nedeniyle bina içinden müdahale edilemeyen yangına ekipler, itfaiye merdiveniyle dışarıdan müdahale etti. Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla kontrol altına alınan yangında yangının çıktığı daire kullanılamaz hale geldi. Apartmandaki diğer daireler ile yan binadaki dairelerin dış cephelerinde de hasar meydana geldi. Evinde yangın çıktığını öğrenerek gelen ev sahibi Yavuz Uysal fenalık geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Uysal, daha sonra ambulansla hastaneye götürüldü.

Yangının kontrol altına alınmasından sonra oksijen tüpleriyle eve giren itfaiye ve polis ekipleri, yangının çıkış nedenini belirleyebilmek için araştırma başlattı.

Bu haber toplam 371 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.