1
  • BIST 11286.81
  • Altın 5968.91
  • Dolar 42.7105
  • Euro 50.2176
  • Antalya 10 °C

Açık cezaevindeki iş yurdu atölyelerinde hükümlülere mesleki eğitimler veriliyor

Açık cezaevindeki iş yurdu atölyelerinde hükümlülere mesleki eğitimler veriliyor
Osmaniye Toprakkale Açık Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu ve hükümlüler meslek öğreniyor.

Osmaniye Toprakkale Açık Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu ve hükümlüler meslek öğreniyor.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, cezaevinde hükümlü ve tutukluların meslek eğitimi aldığı ve üretim yaptığı iş yurdu atölyelerini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak ve Osmaniye İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş da yer aldı.

Vali Yılmaz'a yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Toprakkale Açık Cezaevi Müdürü Zafer Demir, iş yurdu atölyelerinde hükümlülere mesleki eğitimler verildiğini ifade ederek, atölyelerde üretilen ürünleri tanıttı.

Vali Yılmaz, hükümlülerin meslek edinmesi konusunda güzel çalışmaları yapıldığını ifade ederek, bu çalışmalardan dolayı kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Bu haber toplam 712 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.