1
  • BIST 11306.83
  • Altın 5949.299
  • Dolar 42.7185
  • Euro 50.205
  • Antalya 17 °C

Elbistan’da bir kişi daha enkaz altından kurtarıldı

Elbistan’da bir kişi daha enkaz altından kurtarıldı
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşanan depremde yıkılan Çevikler Apartmanı enkazından bir kişi daha sağ olarak kurtarıldı.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşanan depremde yıkılan Çevikler Apartmanı enkazından bir kişi daha sağ olarak kurtarıldı. Enkazda olduğu düşünülen 11 kişi için kurtarma çalışmaları sürüyor.

Kahramanmaraş'ta dün yaşanan 7,7 ve 7,6'lık depremlerde ikinci depremin merkez üssü Elbistan'da 5 katlı Çevikler Apartmanı da yıkıldı. Dünden bu yana yürütülen çalışmalarda 4 kişi sağ olarak kurtarıldı. Enkazdan son çıkan ise Şükrü Çevik isimli apartman sakini oldu. Ekiplerin enkazda olduğu düşünülen 11 kişiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Bu haber toplam 679 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.