1
  • BIST 11341.9
  • Altın 5976.322
  • Dolar 42.8037
  • Euro 50.1848
  • Antalya 12 °C

Kahramanmaraş’ta engellilere tekerlekli sandalye

Kahramanmaraş’ta engellilere tekerlekli sandalye
Kahramanmaraş'ta yürüme zorluğu yaşayan özel gereksinimli bireyler için Büyükşehir Belediyesince 25 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Kahramanmaraş'ta yürüme zorluğu yaşayan özel gereksinimli bireyler için Büyükşehir Belediyesince 25 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, özel tertibatlı araç, beyaz baston, hasta yatağı ve akıllı sistemler başta olmak üzere binlerce vatandaşa medikal malzeme desteğini sürdürüyor. 25 akülü ve manuel tekerlekli sandalyenin daha dağıtımı gerçekleştirildi. İhtiyaç sahibi özel gereksinimli bireylere sağlanan toplam tekerlekli ve akülü sandalye sayısı ise bin 500'e ulaştı.

Akülü sandalye desteği sağlanan vatandaşlardan Emin Tolukesen, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör nezdinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bizlere destek sağladılar. Büyükşehir Belediyesi, her kademesiyle ve tüm imkânlarıyla özel gereksinimli vatandaşların yanında. Allah razı olsun" ifadelerini kaydetti.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen ise açıklamasında, "Yaşlı ve özel gereksinimli bireylerimize yönelik desteklerimiz artarak devam edecek" dedi.

Bu haber toplam 452 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.