1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 30 °C

Konyaaltında asayiş denetimi

Konyaaltında asayiş denetimi
Konyaaltı Plajlar Bölgesinde Güvenlik ve Asayiş Denetimleri Yapılarak Vatandaşlar Bilgilendirildi
 İlimizde bulunan yerli ve yabancı turistlerin ve Antalyalı vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği yeni açılan Konyaaltı plajları bölgesinde meydana gelen hırsızlık ve asayiş olaylarının olaylarının önüne geçilmesi, denizde boğulma vakalarının yaşanmaması için Toplum Destekli Polislik görevlilerimizce; Vatandaşlarımızın araçlarında değerli eşya, para, ruhsat, elektronik cihaz vs. bırakmamaları, araçlarını kilitlemeleri, metruk alanlara araç bırakmamaları, araç içerisinde herhangi bir canlı (çocuk, evcil hayvan) bırakmamaları, olası şüpheli bir durumda 112 Acil Çağrı Merkezini aramaları ve trafik kurallarına uymaları yönünde bilgilendirme yapılmıştır.
 
 
 
(23) şahsın sorgusu yapılmış, (67) araç kontrol edilerek incelenmiş, (40) araca şaka makbuzu uygulanmış, sahilde barınan bi mekân takımı tabir edilen 2 şahıs Zabıta birimleri ile koordineli bulundukları alandan uzaklaştırılmış, (3) iş yeri, çalışanları, cankurtaranlar ve (225) vatandaşa broşür dağıtalarak bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca (2) aracın camlarının açık olduğu görülmüş, suçun önlenmesi ve mağduriyetlerin yaşamaması için sahipleri tespit edilip, araç başında uyarılmıştır.
 
 
 
Deniz Polisi Şube Müdürülüğü görevlilerimizce denizde bulunan (3) Teknenin Çalışanları ve vatandaşlar kontrol edilmiş, boğulma olaylarının önlenmesi kapsamında açıkta ve risk grubu bölgelerde yüzen vatandaşlarımız uyarılmış, sahil bandı kontrol edilerek, su sporları tesislerine/deniz ulaşım araçlarına gerekli bilgilendirme ve uyarılar yapılmıştır.
Bu haber toplam 2604 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.