1
  • BIST 11341.9
  • Altın 5972.467
  • Dolar 42.7981
  • Euro 50.141
  • Antalya 5 °C

Şehidin vasiyetine bir ses de Karalar’dan geldi

Şehidin vasiyetine bir ses de Karalar’dan geldi
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül'ün adı Adana'nın merkez ilçesinde yaptırılacak bir kreşe verilecek.

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül'ün adı Adana'nın merkez ilçesinde yaptırılacak bir kreşe verilecek.

Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül'ün, şehit olduğu operasyon öncesi bir yakınıyla yaptığı Whatsapp yazışmasında, kritik bir operasyona çıkacağını, şehit olması halinde adının bir çocuk bakım kuruluşuna verilmesini vasiyet ettiği orta çıktı.

Bunun üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Şehit Enes Özgül'ün yetiştiği Isparta Çocuk Destek Merkezi'nin isminin Isparta Şehit Enes Özgül Çocuk Destek Merkezi olarak değiştirildiğini duyurdu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Adana'nın Sarıçam ilçesinde yapılacak kreşe "Şehit Enes Özgül Kreşi" adını vereceklerini duyurdu.Karalar, "Senin adını Sarıçam'da açacağımız kreşe vereceğiz Enes'im. Yavrularımız senin güzel adınla büyüyecek" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 548 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.