1
  • BIST 11358.35
  • Altın 5945.516
  • Dolar 42.7288
  • Euro 50.2246
  • Antalya 8 °C

Su fabrikasındaki yangına pet şişeyle müdahale

Su fabrikasındaki yangına pet şişeyle müdahale
Osmaniye'de bir su fabrikasının depo ve palet bölümünde çıkan yangın kontrol altına alındı.

Osmaniye'de bir su fabrikasının depo ve palet bölümünde çıkan yangın kontrol altına alındı. İki kişinin dumandan etkilendiği yangına işçilerin pet şişelerle müdahale etmesi dikkat çekti.

Alınan bilgiye göre, Bahçe ilçesine bağlı Nohut köyünde bulunan İdeal Su Fabrikası'nın depo ve palet bölümünde yangın çıktı. Bölgeye yönlendirilen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. Fabrika çalışanlarının pet şişe ile müdahale etmesi dikkat çekti.

Öte yandan elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangına müdahale ederken dumandan etkilenen 2 işçi, ambulans ile Bahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu haber toplam 587 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.