1
  • BIST 8884.22
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • Antalya 18 °C

AK PARTİ ANTALYA'DA NEREDE?

Teslime Tosun

 

KÖŞEBAŞI

 

AK PARTİ ANTALYA'DA NEREDE?

 

AK Parti nerede? deyince merak uyandırdı değil mi?

 

Haydi sorularımızı arka arkasına sırlayalım. Belediye başkanlığı kazanıldıktan sonra CHP cenahından, Menderes Türel'e ağır eleştiriler geliyor. Bunlar normaldir, rakip partinin bir önceki yaptıkları eleştirilir, ortaya yolsuzluk, uğursuzluk, dedikodu ne varsa atılır. Birde bunlara destekçi olan AK Parti yanlısı görünen, "Reis"e canlarını verecek olanlar, "Kaptan-derya'nın peşinden denizlere açılanlara ne oluyor? Bir bakıyorsunuz onlarda koro halinde CHP'liler le birlikte Menderes Türel'e saydırmak için sıraya giriyorlar.

Ak Parti il başkanı Av. İbrahim Ethem Taş ne yapıyor? O niye cevap vermiyor? Arada bir cevap vermeye kalkıyor, o cevabı da birileri kasıtlı olarak başlık ayrı, haber ayrı çarpıtarak veriyor. Böyle bir şey yapılınca insanın elinin altında sosyal medya var ordan cevap ver. Yap bir basın toplantısı yık yeri göğü. Açıkla ne söylediysen ve kim çarpıttıysa. Bakınız sizin çarpıtılmış açıklamanız Rus destekli, İngiliz kökenli yabancı internet sitelerine bile haber oldu.

(Bu gün gazetelerde yaptığı açıklamanın doğrusu yayınlandı)

Onu geçtim her gün belediye iştiraklerini Menderes Türel arpalık yaptı diye saydıran bir hanımefendi var. AK Partinin arpalığı diye iki günde bir sosyal medyada paylaşım yapıyor. CHP de meclis üyeliği bile yapmış birisi. Ama o da ne? Şimdi kendisi aynı arpalıkta otlanıyor. Bari dile getir kardeşim. hanım hanım o zaman sen o arpalıkta ne yapıyorsun? diye.

"Av. İbrahim Ethem Taş çok nezaketli, muhlis bir insan. Karakter olarak kavgacı bir yapıdan uzak birisi. İnanın şunları yazarken bile insan olarak onu üzeceğim için kendim sıkılıyorum. Ama birilerinin de bunları söylemesi gerekiyor."

Devam edelim. Sayın il başkanı Taş ne yapıyor? Kendisine arayanlar ulaşamaz, telefonlara cevap vermez. "Tüm il teşkilatı gitsin, ama ben il başkanı olarak kalayım" diye kendisine yakın gördüğü yerlerde fıldır fıldır geziyor.

 

Haydi onu geçelim kardeşim il yönetimi neden susuyor? Birileri "Muhittin Böcek, CHP, yandaşlar, candaşlar, yoldaşlarla ilgili tek kelime açıklamaya yapmayacaksınız" diye talimat mı verdi? Tüm gelen eleştirilere Menderes Türel cevap veriyor. Nerde bu partinin il başkanı, ilçe başkanları, teşkilat üyeleri?

İl ile ilçe teşkilatının arasında neler oluyor da birbirlerine küsmüş gibi geziyorlar ortalıkta? Sorsak "Partimizin yönetim kurulundaki tüm arkadaşlar ilk günkü heyecanla çalışıyoruz. Aramızda hiçbir sıkıntı yok" derler. Ama arkadaşlar aranızdaki sıkıntı söylentisi bana kadar gelmişse, kesin her yere ulaşmıştır.

İl Başkanı, il yönetimindekiler bölge kurum müdürlerinin bazılarıyla araları bozuk. Bazı yönetim kurulu, başkan yardımcısı ilçe başkanı gibi isimlerin istedikleri yampiri işler yerine getirilmeyince bazı bölge kurum müdürlerini kendilerine hedef seçiyorlar. Be kardeşim bunun için bir bakanlığın kurum müdürünü kendinize hedef seçeceğinize, ilk günden Muhittin Böcek'e "Hayırlı olsun" kutlaması yapmak için koşturup gidenlere tepki koyun koyacaksanız.

O müdürler koşturup CHP'li Muhittin Böcek'e hayırlı olsuna gidiyorlarsa, bilin ki Menderes Türel kötü olduğu için değil, sizin beceriksiz yönetiminiz, Antalya il örgütü olarak partiyi getirdiğiniz duruma tepki olarak gitmişlerdir. İl başkanından, il yönetiminden umutlarını kestikleri için gitmişlerdir. Emin olun buna.

Çok savruldunuz. Çok dağınıksınız. Özellikle ilçelerde yaptığınız yanlış belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları, haydi araya başka nedenlerde karışsın. Ağır bir yenilgi aldınız. Bu yenilgiyi iyi bir muhalefet yaparak kapatmaya çalışmak yerine içerde birbirinize düştünüz.

 

Geçenlerde bir sohbette anlattılar. Antalya 3 efsane başkan gördü. 1. Turan Atasever. 2. Hamza Taş ve 3. İsmet Gökşen dediler. Vurdukları yerden ses getirir, medyayı başlarına toplarlar, gündem oluştururlardı.

Haddim değil ama maalesef beklentileri karşılamaktan çok uzaksınız. Size siyaset öğretecek değilim. Benim boyumu çok aşan bir konudur siyaset ancak aktif siyaset yapmazsanız yok olacaksınız. Samimiyetime inanın, buna üzülürüm.

 

Bu yazı toplam 2686 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.