1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2245.967
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1866
  • Antalya 10 °C

BENDEN İYİSİ ŞAM'DA KAYISI

Teslime Tosun

 

KÖŞEBAŞI

 

BENDEN İYİSİ ŞAM'DA KAYISI

 

Dün bütün gün İYİ Parti Antalya il teşkilatının "İthal müdür" isyanı sosyal medyayI salladı. Antalya İyi Partililer kullanılıp, kenara atılmış bulaşık bezinin yaşadığı sendromu yaşıyorlardı. (Benzetmemi hoş görün, bazı iyi partililerin ruh halini anlatacak başka misal bulamadım)

 

İyi Partililerin hezeyanlarını, hayal kırıklıklarını sosyal medyadan Meral ablalarına, partinin üst yönetimine ve Muhittin Böcek'e duyurmaya çalışmalarını üzülerek izlerken, aa o da ne?

 

HERKES EŞİTTİR, AMA BAZILARI DAHA EŞİTTİR!

İthal müdür olarak tanıtılan ve Antalya piyasasına bu imajla giriş yapan İsmail Oskay, parti yönetimine yapılan eleştirilere dahil oldu. Oskay, sosyal medyadan "Partinin bürokratı, akademisyeni siyasete alet edilmez. Dün dolma sarıp girerek boy boy resim çektirenler istediği olmayınca saldırmaya başlamışlar" dedi. Hay bin kunduz!

Sayın Oskay bey tarih okuyacağım derken, dönemi galiba SSCB dönemiyle, İYİ Partiyi de politbüro ile filan karıştırdı. O değil de sayın Oskay, partinin bürokratları ve akademisyenleri kimler? Partinin bürokratları ve akademisyenlerinin ne zamandan bu yana dokunulmazlıkları var. Partinin bürokratları ve akademisyenleri 1. sınıf ve dokunulmazlıklarını elde etmişlerde, partinin diğer üyeleri mesela esnafın, işadamının; emeklinin, kuaföründen tutun da çiftçisine kadar onlarca partili 2. sınıf mı? onlara dokunulabilinir mi? Yani herkes eşittir, ama bazıları daha eşittir filan mı demeye çalışıyorsunuz? Bilemedim de o nedenle sorduydum.

Unutmadan İyi Partililer, hanginiz dolma sardınız da Meral ablanın kapısına dayandınız. Çok merak ediyorum, kimler ne dolması yedi

 

OSKAY'IN GİZLİ AJANDASI VEYA GÖREVİ Mİ VAR?

 

Sayın Oskay bu arada bir başka yorum yapana cevap verirken "Ben Türk'üm ve yörüğüm. Türk'ün bayrağının dalgalandığı her yerde genel başkanımın emriyle görev yaparım. Türk milliyetçisi bir atama ile uğraşacağınıza ekipciliğiniz yüzünden linç edeceğinize elimizi zayıflatacağınıza, 23 daire başkanından kaçı Türk milliyetçisi ona bakın" deyiverdi.

Woooooow, Hey adamım bu hava iyi kafa yapıyor galiba

 

İlk cümlesinden başlayalım. Türk'lük ve yörüklük sözlerinize bir şey demeyeceğim. Irkınızı söylüyorsunuz. Ancak siz Antalya Büyükşehir Belediyesinde görev yapacaksınız. Unuttunuz galiba, Antalya'da Meral Akşener değil, Muhittin Böcek başkan seçildi. Siz talimatları Meral Akşener'den alacaksanız, ona hizmet edecekseniz, sizi şöyle Akşener'in Kocaelindeki varsa çiftliğine alalım. Sayın Muhittin Böcek Başkanı daha gelmeden tanımadığınızı, ondan talimat almayacağınızı deklere etmiş oldunuz. 

 

 "Elimizi zayıflatacağınıza" diyorsunuz ya merak ettim. Sizin ABB ile gizli bir ajandanız ve gizli bir göreviniz filan mı var? Sona gelelim. 23 daire başkanının milliyetçiliğini sorgulamak ise sizin haddiniz değil beyefendi. Siz buraya gelince o 23 daire başkanı ile çalışacaksınız. Onların yüzüne nasıl bakacaksınız? O daire başkanlarını daha gelmeden yaftaladın be ahretlik. Şimdi onlar seninle iyi niyetli bir şekilde nasıl çalışsınlar? olan sana değil, senin hizmet vermen gereken vatandaşa olacak. Bu arada Muhittin Böcek'te milliyetçi geçinenlerden değil, cumhuriyetçi olarak biliyorum. Ne yani siz şimdi 23 daire başkanını sallamayacak, cumhuriyetçi Muhittin Böcek'i de  kaale almayacaksınız.. Doğru mu anladım?

TEKDUUUR, MİHTER VAR

Sayın Oskay'ın bir yorumuna bayıldım arkadaşlar bayıldım. Tanımam, etmem ama yazdıklarından çıkardığım şey ego tavan yapmış, müthiş bir özgüven, kendisini bulunmaz hint kumaşı filan zanneden birisi varmış meğer karşımızda. Bir yoruma cevap verirken diyor ki sayın Oskay, "Ben ithal değilim. bu dediğiniz vekil, belediye başkanı vb olur. Bürokraside bu düşünce saçmadır. Eve net benim kadar bu işin içinde olanını kamuda zor bulursunuz" diyor. (Cümle bozukluğu İsmail Oskay'a aittir)

Heeeyt be, analar kamuda ne bürokratlar doğururmuş. Görün, görün. Göründe ibret alın, ilham alın, örnek alın. Kamuda zor bulunan bu beyefendinin nesli tükendiği için koruma altına filan alın. Yapın ya işte bir şeyler. Tekduuuuuuur. Destuuuur. Karşınızda mihter İiiiiiismaiiiiil OOOOSssssssssssssssskaaaay var.

ALİ ADNAN KAYA ARADI

 

Sayın Ali Adnan Kaya aradı. Öncelikle yazımdan dolayı teşekkür ediyor. Biraz hoş sohbetten sonra Sayın Kaya, "Doğrudur ben sigortacılık işleri yapıyorum. Ancak Büyükşehir Belediyesinden bir tek iş almadım bu güne kadar. Bazı iştiraklerinin işlerinde ise herkes gibi teklif verdim" dedi.

Kaya ayrıca kendisine ait "İş güvenliği" firmasının bulanmadığının altını çizdi.

Bende bunları yazacağımı ama insanlar gerçekten çok dedikoduyu daha çok sevdiğini kendisine ilettim.

 

NOT. Mihter (Farsçada daha büyük, en büyük" anlamına gelir.

 

 

 

Bu yazı toplam 3844 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.