1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Antalya 21 °C

CHP’NİN BANKAMATİK MEMURLARI

Teslime Tosun

Yerel seçimlerin hemen ardından CHP’de genel sekreterlik bile yapmış olan İstanbul milletvekili Gürsel Tekin’in sosyal medyadan attığı Antalya Büyükşehir Belediyesinde 4 bin bankamatik memur olduğunu yazıp sallamıştı.

 

Bu paylaşımı saniyeler içinde milyonlarca kişiye ulaşıp, Menderes Türel’in zehir zenberek cevabı üzerine Muhittin Böcek çıkıp eski genel sekreter yardımcısı olan Tekin’i yalanlamıştı. Ancak konu kapanmadı ve her fırsatta “Türel’in bankamatik memurları” diyerek AK Partiye yakın kimin yakını varsa, kim selam verdiyse herkesi bankamatik olarak yaftalayan CHP’lilerden bazılarının kendilerinin bankamatik memuru olduğunun ortaya çıkması beni yadırgatmadı.

 

Hele CHP Genel Başkan Yardımcısı olan Aykut Erdoğdu var ki, Antalya’yı ve Antalya’nın ilçe belediye başkanlarına karşı ayrı bir muhabbeti var. Hele Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen için “Kardeşim seçildi, hayırlı olsun” minvalinde sosyal medya paylaşımları bile var yani. Ancak Sayın Erdoğdu’nun Antalya ve Antalyalı Belediye başkanlarını sevmesi için ayrı bir neden daha var. Sayın Erdoğdu’nun bir yeğenini Konyaaltı Belediyesine özel kalem müdürü yapması,  diğer yeğenini Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde işe  yerleştirdiği gelen bilgiler arasında.

 

 İşe gelip gitmediklerini bilmiyorum. Ama özel kalem müdürü yeğenin, Kars soğuk olduğu için giydiği ceketini, Antalya sıcağından bunaldığı için, havalı havalı çıkarıp, şoförüne uzatması kamuoyunda epey konuşuldu. 

 

Daha kaç tane yeğeni var, nereye yerleştirdi bilemiyorum. Kars’ta herhalde sülale geniş.

CHP Genel merkezindekilerin bir taktiği var bana göre.

 

Misal, Aykut Erdoğdu nereli? Bildiğim kadarıyla Kars’lı. Kars’ta bir belediyede sülalesinden birisini işe yerleştirse eleştiriler diz boyu olur. Anadolu’nun göz bebeği Antalya bu işlere çok uygun. Çünkü burada 72 milletten insan var. Arada kaynayıp gidiyor. Bizim belediye başkanlarımızda genel başkan yardımcılarının ricasını emir telakki ederek hemen yeğen, hısım akrabaları işe yerleştiriyorlar.

 İnsan ister istemez düşünüyor, kaç genel başkan yardımcısı kaç tane CHP’li belediyeye böyle hısım akrabalarını yerleştirdi?

Mesela Ordu’lu olan ve Ordu belediye başkanlığı da yapmış olan Seyit Torun’un kaç akrabası genel başkan yardımcılığı torpiliyle işe yerleşmiştir acaba?

Antalya’dan genel başkan yardımcısı olsa, o da Antalya’da değil, emin olun İzmir’in ilçe belediye başkanlarına rica ederek hısım akrabasını işe yerleştirir.

Yani hukuk diliyle bunlar hısım akrabalarından oluşan bankamatik memurlarını aralarında “Becayiş” yaptırıyorlar.

Bu yazı toplam 3867 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.