1
  • BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Antalya 20 °C

GERİSİ GELİYOR

Teslime Tosun

 

Dün çok yorgun olduğum için bir kaç günlük müsaade istemiştim. Ama gelişmeler olunca sizi bilgilendireyim dedim. 

Gıda Kontrol Müdürü Hüseyin Kafalı'nın görevden alma yazısını Tarım Bakanımız Sayın Vahit Kirişçi imzaladı. Sayın Bakanımız  attığı o imza ile aslında orada çalışan 85 personel,  bir o kadar eşleri ve  çocuklarına huzur bahşetmiş oldu. 

Sadece bu arkadaşı görevden aldığı için Antalya'daki personelden ve ailelerinden aldığı dua onun ömrüne yeter. Çaresiz bir şekilde en az iki yıldır eziyet çeken o personel ve aileleri adına Sayın Bakanımıza ben teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. 

Daha önce defalarca söyledim ama sakalım yok ki sözüm dinlensin.  Ey ahali Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ın gülümseyen yüzüne ve nezaketine aldanmayın. Kafasına bir şeyi taktığı zaman ne söylerseniz söyleyin, ne yaparsanız yapın onu asla ikna edemiyorsunuz. 

Bu olayda da demir leblebi olduğunu bir kez daha anlaşıldı. Zira onu ikna etmek için çok uğraştılar. Kafalı Toç-Bir-Sen temsilcisi olduğu için sendika genel başkanları, kendi partililerinden etkili kişiler  herkes  uğraştı ama ikna edemediler. Tüm o personel adına buradan Sayın İbrahim Ethem Taş'a da teşekkür ediyorum. 

Ankara'dan aldığım bilgiye göre Kepez İlçe Tarım Müdürü olan Bilge Gözen görevden alınmış. Cuma günü görevi devredecek. Ama bu normal diğer ilçe müdürleri gibi bir görevden alma değil. Hakkında birde soruşturma açıldı.  İddialar oldukça ciddi. Hakkında hayırlısı olsun.

 

Bu arada Antalya bürokrasisinde değişim devam edecek. ilgilisi kamuoyunun sevineceği değişimler güzel olacak

NOT: Meslek büyüğümüz demeye artık dilim varmadığı Dursun Gündoğdu, ABB Başkanı Muhittin Böcek'e saydırıyor. Ama bu sefer yazıda ne kadar zorlandığı belli. Can-hıraş saldırıyor. Bu demektir ki icra yazısı kayınçonun eline ulaşmış.  
Hayret ettiğim ise tüm kamuoyunun önünde resmen şantaj yapılıyor ama özellikle partilileri filan dilleri boğazlarına kaçmış gibi kıs kıs gülerek izliyorlar. Ben Muratpaşa Belediyesi ile ilgili bir yazı yazdım diye sosyal medyadan saydıranlar ne oldu? Sakın bana ettiğiniz gibi hakaret edin demiyorum yanlış anlaşılmasın ama Muhittin Böcek sizin üvey evladınız mı? 

Bu yazı toplam 4804 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 8
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.