1
  • BIST 9801.44
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Antalya 24 °C

GÜNDEM

Teslime Tosun

KÖŞEBAŞI  

GÜNDEM 

 

 

Bu gün sizlere yine kısa kısa bilgiler vereceğim. Biraz da okur yorumlarına cevap vermek isterim.  

 

ACEMİLİĞİNİZ DİYE YORUMLADIM 

 

Öncelikle Sayın ve sevgili Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak beyefendi bu günkü köşemizin ilk konuğu olacak. Saygıdeğer müdür bey, bilmiyorsunuzdur ben söyleyeyim. Uzun yıllar Polis-Adliye ve Hastane muhabirliği yaptım. Yazılarımı engelleyebilmek için bir polis memurundan yardım istemişsiniz. Veya bana öyle söylendi. Bilemiyorum.  

 

İddiaya göre siz çok iyi bir yönetici, muhteşem yeteneklere sahip bir müdür, çevrenize çok yardımcı olan bu haseple Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğüne de çok büyük faydalarınız dokunmuş ideal bir müdürmüşsünüz. Bu nedenle bir polis memuru arkadaşımız benim çok sevdiğim, isteklerini kıramayacağım benim için çok değerli kardeşlerimi arayıp yazılarıma son vermemi istiyor.  

 

Eğer haberiniz olmadan böyle bir girişimde bulunduysa bu polis memuru arkadaş, emin olun sizi çok sevdiği için değildir. Polis jargonuna iyi hakimiyetim vardır, telefonla sorarsanız size nedenini anlatabilirim. Ama burada yazmam yakışık almaz.  

 

Yok eğer bu polis memuru arkadaş sizin haberiniz ve bilginiz dahilinde böyle bir girişimde bulunuyorsa  o zaman durum değişir. Bu başka bir boyuta geçer. Ki o zaman her ikimizin de hiç hazzetmeyeceğimiz boyutlarda buluruz kendimizi. Ben sizin çantanızı taşıttığınız veya asansör kapısını siz gelinceye kadar tutturduğunuz mahiyetinizdeki memurunuz değilim. Öyle polis vasıtasıyla gözü korkutulacak birisi hiç değilim.  

(Eğer bilginiz dahilindeyse) Bu girişiminizi acemiliğinize veriyorum. istirham ediyorum böyle şeyler için kendinizi yormayınız.  

 

GENÇ MEMUR-SEN 

 

Memur-Sen'de yönetmeliklerde yazılı olmayan bir unvan varmış. Genç Memur –Sen diye. 22 Kasım 2019 tarihinde Genç Memur-Sen İl Başkanlığı görevine Mustafa Çoban tarafından  getirilen Hakkı Tırak arkadaşın görev yaptığı Ünsal İmam Hatip Ortaokulunda geçtiğimiz günlerde eğitim-öğretim durma noktasına gelmiş bazı olaylar nedeniyle.  Okul şöyle bir çalkalanmış. Ne oldu orada acaba? Konuyu bilenler anlatırsa aydınlanmış oluruz.  

 

EĞİTİM-BİR-SEN 

 

Eğitim-Bir-Sen İl Başkanlığına geçen Eyüp Bülent Miran bey, geçtiğimiz günlerde Hüseyin Yılmaz beyi üye yapmışsınız. Çok güzel çalışma. Bence üye sayınızı arttırma çalışmaları yapmanız çok yerinde bir davranış. Hüseyin Yılmaz beye de hayırlı olsun diyoruz. Yalnız Sayın Yılmaz’ın tüm bilgilerinin yer aldığı üyelik formunun tamamını sosyal medyada yayınlayınca tüm bilgilerini ifşa etmiş olmuyor musunuz? Yoksa birileri üye olduğuna inanmaz diye mi öyle tamamını yayınladınız anlayamadım. Hocam akıl vermek gibi olmasın ama tüm bilgilerin yer aldığı belgeleri sosyal medyada yayınlamak Hüseyin Yılmaz beyi, dolandırıcılara karşı açık hale getirmiş olmuyor musunuz?   

Ha unutmadan, sizin aracın motorundan da homurtulu bir ses geliyor. Bir baktırsanız iyi olur. Servis pahalı kaçar derseniz, tanıdığım araba tamircileri var.  

 

BEN MİLLİ EĞİTİM BAKANI DEĞİLİM! 

Şimdi biraz okur yorumlarına değinmek istiyorum.  Öncelikle bazı okuyucularımız “Milli eğitim müdürü şimdilik yerinde kalıyormuş” diye yazınca bana saydırmışlar. “Hani gidiyordu. Yalan haber yapıyorsun. Bir daha seni okumayacağız” diye. Arkadaşlar ben haber yazmıyorum dikkatinizi çekerim, köşe yazısı yazıyorum. Ben aldığım bilgileri size aktardım. Görüştüğüm etkili ve yetkililer ne dediyse onu yazdım.  Milli Eğitim’de her gün hava durumu değişiyor ben ne yapayım. İşte aldığım bilgiye göre Milli Eğitim Müdürü yine izine çıkmış. Ankara’da olduğu söyleniyor. Ben Milli Eğitim Bakanı değilim ki size kesin bilgi vereyim.  

 

BENİM ESKİ ORTAĞIM VARMIŞ! 

 

“Cahill” rumuzu ile bir okuyucum yorum yazmış “Halen eski ortağınız ile ilgili sessizsiniz. Eski ortağınız burs veriyorum ayağına öğrencilerle ne tarz mide bulandırıcı ilişkiler yaşadı? Bu konuda yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz” diye yazmış.  

 

Öncelikle hangi işimde ne gibi bir ortağım var bilemedim. Ben emekli olduktan sonra bile maaşla çalışan birisiydim. Yaklaşık 3 yıl önce Genel yayın yönetmenliğini yaptığım ve maaşla çalıştığım Meydan Akdeniz Gazetesini, gazetede çalışan 4 arkadaş ile devir almıştık. Parasızlıktan gazeteyi 2 ay bile yayın hayatını sürdüremedik ve kapattık. Bundan yaklaşık 1.5 yıl önce internet haber sitesi kuruyorum diye şahıs şirketi açtım. Burada da ortağım yok. 

 

Buraya kadar anlaşılmıştır herhalde?  

 

Devam edelim.  

 

Bu bir itibarsızlaştırma operasyonuysa eyvallah! Dilin kemiği yok. Benim karşıma teyzemin oğlu olduğunu iddia eden de çıktı, yeğenim olduğunu iddia eden de çıktı. Hatta daha ilerisini söyleyeyim, bir dönem bana benzeyen kilolu bir kadın  ortaya çıkıp “Ben Teslime Tosun’um” bile demişti.  

 

Burası da anlaşılmıştır herhalde?  

 

DERHAL POLİSİ ARAYIN, SAVCILIĞI BİLDİRİN 

Şimdi vahim yerine gelelim.  

 

Yorumu yapan kişiye sesleniyorum. Benim eski ortağım olduğu iddia edilen, tacizci ve aşağılık bir yaratık  kurs ayağına öğrencilerle ne tarz mide bulandırıcı ilişkiler yaşadığını sen biliyorsan neden savcılığa suç duyurusunda bulunmuyorsun? Demek ortada böyle bir adam var, öğrencileri taciz ediyor ve sen bunları bilerek, isteyerek, taammüden susuyorsun öyle mi? Kardeşim aklınızı mı yitirdiniz siz. Lütfen bir an dahi vakit geçirmeden, derhal ama derhal savcılığa suç duyurusunda bulunun. Karakolu arayın, 155 arayın. Bu çok vahim bir olaydır.  

Bir çok şeyi hoş görebilirim ama asla ve asla çocuklara; öğrencilere yapılacak böyle bir şeye tavizim olamaz. Bu güne kadar bunu bilip te sustuğunuz için sizi lanetliyorum. Bu kişinin ismini ve adresini mail adresim [email protected] adresime bildiriniz. Ben suç duyurusunda bulunacağım.  

 

Bu yazıyı okuduktan sonra eğer hala bana bildirmezseniz, sizi bulabilmek için polisle işbirliğine geçeceğim. Ortada vahim bir taciz iddiası var, çok acil ama çok acil polise veya bana ulaşınız.  

 

TOÇ-BİR-SEN

 

 Toç-Bir-Sen Antalya İl Başkanı ve Gıda Kontral Laboratuvarı Müdürü Hüseyin Kafalı. Sevgili müdürüm beni sormuşsunuz bir kaç yere. Antalya Döşemealtı'lıyım. Irkım da övünmek gibi olmasın ama yörüğüm ben. Personeli sıkıştırmana gerek yok. Önümüzdeki günlerde daha iyi haberlerinize yer vermek için çalışmalarımı sürdürüyorum. Sizden bir kaç gün müsaade isteyeceğim.  Bu arada ulaşabildiklerinize "Ben hiç bir memura, personele hangi partiden olduğunu sormadım" diyorsunuz. Doğrudur. Sormamışsınızdır. Ancak yazdıklarımızı iyi okuyunuz. Ak Partili olduğuna inandığınız ve kendi koltuğunuza gelme ihtimali olanlar sizin hedef kitleniz demiştik. Bir daha okursanız dikkatlice iyi olur. 

 

 

 

Bu yazı toplam 8870 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 17
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.