1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Antalya 19 °C

İSTİFA ETMEK DE BÜYÜK BİR ONURDUR

Teslime Tosun

Farkında mısınız bilmiyorum ama CHP Antalya il örgütünde sessiz sedasız bir dönüşüm başladı.

 

İl Başkanı Nusret Bayar'ın görevden alınmasının ardından, yönetim içinden yerine seçilen (Atanan) Nuri Cengiz, Bayar'ın yapmamak için genel merkeze direndiği değişimi gerçekleştirmek için düğmeye basmış gibi görünüyor. 

İlk olarak ismi tefecilik iddialarına karışan ve hakkında soruşturması devam eden  İl Başkan yardımcısı Mehmet Günal iş yoğunluğunu gerekçe göstererek il başkan yardımcılığından istifa etmiş. 

Pandemi nedeniyle millet iş yapamadığından şikayet ederken, bildiğim kadarıyla emlakçılık ve oto galericilik yapan Mehmet Günal'ın işleri hayli yoğunlaşmış.   Allah kazancını bol ve bereketli etsin.  Serik için yarınlarda buluşmak dileği ile siyaset macerasına virgül koyan Mehmet Günal kardeşimize yeni yaşamında başarılar diliyoruz. 

İstifa etmek de büyük bir onurdur.  

Ama insanın ruhuna 'siyaset' virüsü bulaştığı zaman kolay kolay bırakamaz. Mehmet Günal beyefendiye de bu siyaset virüsü bulaşmıştır ve o virüs  onu kolay kolay bırakmaz. 

 

(Laf aramızda, bu istifa olayı en fazla CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir'i üzmüştür. Kolay mı? Yeğeni olan Mehmet Günal'ın istifa etmesi demek İbrahim Demir'in Serik ve Antalya'ın bazı ilçe belediyelerinde büyük emekle kurduğu hegomanyanın çöküş tuğlasıdır. Kemal Kılıçdaroğlu'na boşa gitti onca hediye) 

 

YENİ İSTİFALAR GELECEK Mİ? 

  

Şimdi CHP cenahlarında istifası istendiği belirtilen iki-üç isimden daha bahsediliyor. İsimleri geçenlerin arasında mesela Önder Top, mesela Basın-halkla ilişkilerden sorumlu olmasına rağmen, bizim ilçede ikamet etmemesine  rağmen, bizim Döşemealtı'nı mesken tutan  Bahattin Yıldıray Veltan gibi. 

Ha daha önce yazmayı unutmuştuk, Bahattin Yıldıray Veltan'da geçtiğimiz aylarda CHP Genel Merkez Spor Kurulu Başkan yardımcısı olmuş. 


Evet evet hatırladınız değil mi?

 

Hani Ankara'da ülkücü kimliği ile bilinen, DYP'den sonrasından DP'den sonrasında CHP'den Ankara'ya, Çorum'a belediye başkan adayı olup, bir türlü kazanamadığı için Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Spor Kurulu Başkanı yapılan Kenan Nuhut'un yardımcısı olmuş. 

Kenan Nuhut, Antalya CHP yönetimini bilemem ama bizim Döşemealtı ve Turgay Genç için çok önemli isim. 

Her neyse, ne dedik, "İstifa etmek de büyük bir onurdur." 

 

 

Bu yazı toplam 3470 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.