1
  • BIST 9877.82
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Antalya 28 °C

KOLTUKTAN İNİNCE NE YAPACAKSIN?

Teslime Tosun

 


KÖŞEBAŞI 

KOLTUKTAN İNİNCE NE YAPACAKSIN?

Sosyal medyada anons vermiştik, bu günkü gündem konumuz Elmalı Belediyesi ve İyi Partili Belediye Başkanı Halil Öztürk diye. 

Halil Öztürk bu köşenin ikinci kez konuğu oluyor. İlki bilindiği üzere ismi şoförünün karısıyla ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Hatta bu yasak aşk konusu noter tarafından onaylanmıştı. Gerçi orada  Başkan ile şoförün hesaplaşmasında  olan kadına olmuştu. 
 
Her neyse, sermayesinin yüzde yüzü  Elmalı Belediyesine ait  Ebton diye bir şirket var. Gerçi bu da nasıl bir şirketse aşk skandalında ismi geçen Ahmet Tilki'de aynı firmada sigortalı işçi gözüküyordu. Önceki Belediye Başkanı Ümit Öztekin tarafından Bankacılık bölümü mezunu Kürşat Alper diye birisi müdür olarak çalışıyor. Halil Öztürk belediye başkanı seçilince bu genç arkadaşımızı şirketin şantiyesinde "Yağlama-yıkamacı) olarak görevlendiriyor. 

Gerekçe? 

Ak Partili ve önceki belediye başkanının göreve getirdiği müdür diye. 

İnsan onuruyla işte böyle oynanıyor. Buna hukukta artık mobbing deniyor. Türkçe adı, işyerinde baskı. 

Öztürk'ün fotoğraflarda görünen bebek yüzünün aksine davranışların karşısında insan, şaşkına uğruyor. 
Kürşat Alper isimli genç adam, avukatı Neslihan Güzel aracılığı ile belediyeye karşı açtığı davayı kazanıyor. Hem işten atıldığı günden bu yana ücretinin ödenmesine, hem de işe iadesine. 
Bankacılık ve finans mezunu genç bir adamı yağlama bölümünde görevlendirmenin ne manası var? Bu adam ömründe hiç araba veya yağlama yapılacak şeyler ile ilgilenmemiş ki? Hem adamın onuruyla oynuyorsun, hem de iş verimliliğini düşürüyorsun. Çünkü bu adam orada bu işi yapamayacağını sende biliyorsun ve sırf mobbing uygulamak için bunu yapıyorsunuz değil mi?


Elbette bu arkadaş müdür olduğu dönemde yaptığı yanlış şeyler olabilir. Çaldıysa, çırptıysa bu ülke hukuk ülkesi. Verirsin savcılığa, adliye gereğini yapar. Ama yok, "Karşı partidendi.O nedenle ben bunu ilçeye rezil edeyim" düşüncesindeysen, devran dönünce senden intikam almak için en yakınlarından başlayacaklar eziyet etmeye. Bu intikam olayı bir kısır döngüdür. Senden intikam almak için, hiç suçu günahı olmayanların da canı yanar. 

Sayın Öztürk, Elmalı gibi kadim bir ilçenin adını göreve geldiğinden bu yana sürekli kötü olaylar ile andırıyorsun. Elbette bu günler geçecek ve sende bir gün o koltuktan ineceksin. Başkanlık forsun bittiği gün sen o ilçede nasıl gezeceksin? 

Bu arada adın her skandala karıştığında canlı yayınlara çıkıp, hayata geçireceğin projeler var ya, ne oldu onlara acaba? Acaba kankilerin ile kutlamadan kutlamaya, o dağ senin, bu tatil köyü  benim diyerek gezmekten projeleri hayata geçiremiyor musunuz.?

 Bu arada yaptığın doğrudan teminlerle, ihalelerle  ilgili hiç de hoş bilgiler gelmiyor kulağıma. Belgelerini istedim, gelince altından bayağı tanıdıklar çıkacak gibi. Haydi hayırlısı  

 

 

Bu yazı toplam 3672 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.