1
  • BIST 9808.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Antalya 24 °C

ŞANSINIZA KÜSÜN BAŞKANIN TEK OĞLU VAR

Teslime Tosun

ŞANSINIZA KÜSÜN, BAŞKANIN TEK OĞLU VAR


Muratpaşa Belediyesi ilçede ikamet eden zor durumdaki  servisçilere gıda yardımında bulunmak için harekete geçmişler. İçinde kuru fasulye, nohut, mercimek, makarna, yağ, salça ve çay gibi gıda paketini almaları için servisçiler odası duyuru yapmış. 
Servisçilerin sosyal medya hesabı var. Orada yazılanları görmelisiniz.  "Başka ilçede oturan taş mı yesin" diyorlar. "İkameti Kepez'den Muratpaşa'ya aldıracağız" diyen de var. Bunların siyaseten yapıldığını söyleyen de. 

Servisçi olan güzel kardeşlerim Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin'in tek işi servisçilik değil biliyorsunuz.  Taksi var, otobüs var, işletme var diyen gibi başka bir çok iş kollarından geliri olan bir başkan. Birisi tıkanırsa diğerinden gelir. Yani maddi durumu (Allah daha fazlasını versin" tüm servisçileri satın alacak kadar iyidir. Arada tribünlere şov yapmak için yönetim kurulu üyesi olarak üstüne MAAŞ aldığı UKOME önünde şov yaptığına ne bakıyorsunuz siz?.  
Ama başkan Şahin "Bir elim yağda, diğer elim balda. Yediğim önümde, yemediğim ardımda" dememiş zor durumda olan servisçileri de düşünerek oğlunun meclis üyesi olduğu Muratpaşa'dan size gıda yardımı yaptırmış. 
Alacaksınız makarna paketlerini "Yanındayız başgan" diye paylaşım yapacaksınız. Teşekkür etmek bu kadar mı zor?  

Oğlunu CHP'den Muratpaşa Meclis üyesi yapmadı mı? EEe daha ne?  


Elbette Muratpaşa'da oturan servisçilere gıda yardımı yapılmasını sağlayacak. Kepez'de oturan veya Konyaaltında oturanlar kusura bakmayın. Süleyman Başkan'ın tek oğlu vardı.  Başka oğulları da olsaydı diğer belediyelere de meclis üyesi olarak verir, sizlere de faydalı olurdu.  Başka ilçelerdeki servisçi arkadaşlar şansınıza küsün. 

 

Bu arada Servisçiler için can suyu olan D2 belgesi sahibi araçlar ile personel servis hizmeti verilemeyeceği, Antalya Büyükşehir sınırları içerisinde bulunan otellerde C Plakalı servis araçları yapılacağı belgesini Muhittin Böcek imzaladı ve yürürlüğe girdi. Teşekkürün istikameti değişmesin sakın ola. Teşekkürü Muhittin Böcek'e yapacaksınız unutmayın.  Böylece engelli okulların özel aparatlı servisleri devre dışı olacak. Fabrika sahibi kendisine ait servis aracı ile servis yapamayacak. Otelcilerin, fabrikaların ve engelli okullar gibi bir çok kesimden gelecek tepkiyi Muhittin Böcek karşılamak zorunda kalacak çünkü. 

NOT 1: Eski MKY üyesi ve milletvekili Şahin Mengü, dün akşam saatlerinde CHP Antalya İl Örgütünün bu gün görevden alınacağını duyurdu. 

Ne demiş NFK: "Bu gömlek dikiş tutmaz hep söküle söküle;
Bütüne gel deseler ve gitsek güle güle…

NOT 2: Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, kurduğu televizyon kanalıyla ilgili Karatepe İdari binanın altında 6 odalı yerde şu anda tadilatı yaptırıyormuş. Adı artık Kum TV' mi olur, Gelidonya TV' mi olur bilemem ama o kanala önümüzdeki günlerde doğrudan alım, hizmet alımı, personel alımı, araç kiralama gibi doğrudan alımla iyi para akmaya başlayacak gibi gözüküyor. 'Gumuca yanacak gumuca'

 

 

Bu yazı toplam 3493 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.