1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Antalya 16 °C

YENGENİN MAL VARLIĞI

Teslime Tosun


KÖŞEBAŞI 

Herkese iyi haftalar dileyerek bu günkü yazımıza başlayalım. 
Antalya siyaset dünyası ve ABB personeli,  Muhittin Böcek başkanın bu gün taburcu olup-olmayacağını büyük bir merakla bekliyor. Muhittin başkan'ın iyileşip, iyileşmediği, taburcu olup, olmayacağı o kadar çok yazıldı- çizildi ki, artık içimden bu konuda yazmak hiç gelmiyor. 

Benim aldığım bilgiler eğer doğruysa; Muhittin Başkan hastaneden taburcu oldu ve Belek'te 5 yıldızlı bir otele götürüldü. Otelde bir fizyoterapist ve masaj yapan elemanlar hazır bulunduruldu. Hastaneden çıkmadan önce özel kuaförü çağrılarak öncelikle saç bakımı yapıldı. Uzun süredir yattığı için başının arka kısmında saç açılmaları oluşmuş. Ayrıca hastaneye seyyar ev tipi olarak belirtilen ventilatör cihazı da götürülmüş. Otelin bahçesinde tam teşekküllü bir özel ambulans bekletilmeye alınmış. 

BÜROKRATIN MAL VARLIĞI

Neyse  biz ana yazı konumuza dönelim. Orman Bölge Müdürlüğü ile ilgili son gün günlerde gelen ve her geçen gün artan bir bilgi akışı yaşanmaya başladı. Son olarak fidanlıkta olmayan fidanları aldıkları veya fidan alınan firmaya fazla para ödendiğine dair iddialar ve buna benzer başka iddialar üzerine Başmüfettişler Halil Coşkun ve Cafer Orhan tarafından bir soruşturma yapıldı. Baş müfettişler önümüzdeki günlerde raporlarını verirler de biz de olayın ne olduğunu tam olarak anlarız. 

Asıl önemli bilgi bu değil,

Sayın Müdürüm Vedat Dikici beyefendi, yengenin mal varlığını göndermişler geçen gün bana. Allah daha çok versin de, maşallahı var yani. Antalya'nın dört bir yanından arsaları toplamış yengemiz. Alanya Kestel'de, Finike İskele Mahallesi, Yanıkta goncalı geren yerinde, Kepez Varsak'ta oldukça yüklü ederi olan arsalar, Kumluca Bağlık Mahallesinde daire.  Bunların Alanya hariç bir çoğu  2019 yılından sonraya ait. Öğrendiğim kadarıyla yengemiz ev hanımı. 


Bu arada Antalya'nın en yüksek fiyatlı ev satışlarının yapıldığı Konyaaltı Gürsu Mahallesi'nde aralarında belediye başkanları, ilçe tarım müdürleri, üst düzey bürokratlar, il başkanlanlarının bulunduğu bir siteden de, yeni daire almışsınız. Fiatları  4-5 milyondan başlayan bu dairelerden aldıysanız eğer, Allah ailenizle, sağlık ve sıhhat ile güle güle oturmayı nasip etsin.  

Bizde bir adet vardır. Zengin mal alırsa "Hayırlı olsun" derler, fakir alırsa "Nerden buldun?" derler. Benim sorum da öyle olsun: Yengemiz bu kadar törkiş liraları nerden buldu? Sorması ayıp ama bu değirmenin suyu nerden böyle sayın müdürüm? 

Kestane kebap, acele cevap

 

Bu yazı toplam 5893 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.